Formirali smo za vas pakete usluga koji pokrivaju osnovne, ali ujedno i najvažnije segmenate vašeg digitalnog nastupa. Uvereni smo da će vam doneti brojne benefite – počev od same cene, pa do toga da imate pouzdanog partnera koji će preuzeti brigu o vašem kompletnom online nastupu, što vam garantuje sinhronu primenu strategije na svim kanalima.

 

VEĆ IMATE SAJT?paketi usluga za digitalni nastup 

JOŠ UVEK NEMATE SAJT?paketi usluga za digitalni nastup 

Šta je copywriting i zašto je važan?

Kako za ovaj izraz ne postoji adekvatan sinonim u našem jeziku, koristimo ga u izvornom obliku (ili skraćenom copy) onda kada govorimo o umetnosti lepog pisanja i izražavanja, ali sa određenim ciljem. Dakle, ne da bismo nešto pisali tek reda radi, nego da bismo postigli tačno ono što želimo: da zadobijemo poverenje, da ostavimo bolji utisak, da izazovemo određenu emociju ili akciju itd.

Pogledajte kako smo to uradili na primeru turističke agencije Lovćen. Obratite pažnju na odeljak sa preporukama gde smo prostor za naslov iskoristili da odgovorimo na svaki utisak njihovih divnih putnika, kao i na svim mestima gde nam se ukazala prilika da istaknemo najjače adute agencije Lovćen, a to su besprekoran odnos prema putnicima i njihovo bogato iskustvo u turizmu.

Copywriting su, kao što vidite, nekada i samo dve reči, ali prave reči na pravom mestu.

 

Korekcija cene

Cene paketa su na mesečnom nivou, ali nakon prvog meseca će biti potrebna korekcija. Ne, neće vas koštati više – naprotiv. Izrada sajta je jednokratna usluga, isto kao i copy koji jednom kada uradimo na postojećem sadržaju, kasnije će vam trebati samo kada unosite novi sadržaj.

Dinamiku objava koju paketi obuhvataju smatramo najoptimalnijom za dobre rezultate, ali ukoliko se vaši zahtevi razlikuju od onoga što smo vam pripremili, možemo da napravimo i nešto sasvim treće, po vašoj meri.

 

POŠALJITE NAM UPIT ZA SARADNJU.