https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2017/11/klub-zuta-1024x600.jpg

#IDEJA KOJU POTPISUJEMO I U KOJU VERUJEMO.

Nastala je iz želje da dopremo do klijenata i pokažemo im kako izgleda sadržaj kada ga mi stvaramo.  Ujedno smo napravili iskorak u odnosu na postojeću platformu grupne kupovine. Nakon dve godine rada na sajtu obaramocene.com (našem prvom online projektu), zaključak do koga smo došli je: Više prodaja, nego marketing.

To nas je navelo na razmišljanje kako ovaj planetarno popularan koncept uštede unaprediti u kvalitetnu content marketinšku podršku za naše partnere, a ujedno privući onu ciljnu grupu kupaca kojima grupna kupovina nije prihvatljiv vid uštede.

Tako je, pod sloganom „Inspiriše na dobre stvari“, nastao naš online magazin Klub Privilegija.

 

#REALIZACIJA

Klub Privilegija nije običan magazin, nego potpuno jedinstven koncept koji čitaocima omogućava da, pored uživanja u kvalitetnim i autentičnim tekstovima, u bilo kom trenutku postanu članovi kluba i uz godišnju karticu ostvare razne privilegije kod naših partnera.

Koju ulogu ima magazin u toj priči? Inspirišuću. Uzmimo kao primer fitnes centar koji članovima kluba odobrava popust tokom cele godine. U magazinu se kontinuirano objavljuju tekstovi sa savetima za ishranu, vežbama za određene grupe mišića itd, koji na sajt dovode usko tergetiranu ciljnu grupu, tačnije, one ljude koje bi popust u fitnes centru najviše zanimao.

Strukturu magazina čine četiri glavne kategorije: Lepota i zdravlje, Inspiracije, Ukusi i doživljaji i Razvojna dimenzija, svaka sa svojim potkategorijama, a tu je i kategorija Klub zona u koju su smeštene sve privilegije za članove.

 

Godina pokretanja: 2016.

klubprivilegija.rs

 

https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
#onama

Prva digitalna agencija u Sremu! Punih 16 godina u dinamičnom svetu marketinga – pišemo i kreiramo sadržaj i brinemo o vašem digitalnom nastupu.

#kontakt

Agencija za marketing New Brand | Braće Kočijašević 21, 22313 Vojka, Srem, Srbija | mob: 060.03.01.315 | fax: 022.23.01.315 | email: office@newbrand.rs

© 2023 New Brand Agency