Strategija digitalnog marketinga

Kompanije koje imaju strategiju digitalnog marketinga ostvaruju 60% brži rast u odnosu na one čiji nastup nije strateški isplaniran.

Šta su digitalni kanali?

U marketingu postoje kanali koje koristimo kako bi informacija o našem proizvodu ili usluzi digitalnim putem došla do potrošača. Ti kanali su: internet pretraživači – organska pretraga i plaćena reklama, sajt, blog, e-mail, društvene mreže – sadržaj i plaćena reklama, ali i sve vrste digitalnih ekrana, ma gde se oni nalazili: na ulici, prodajnim mestima itd.
strategija dogitalnog marketinga

Kako pomaže strategija?

Strategija digitalnog marketinga pomoći će vam da identifikujete šta je to što vas čini jedinstvenim i koji je najbolji način da svoju poruku prenesete publici.
Otkrićete vašeg „idealnog kupca„ (avatara). To je jedan od preduslova efikasne komunikacije i upućivanja poruke na pravu adresu.
Imaćete jasno definisane i usklađene poslovne i marketinške ciljeve, što će vam uštedeti resurse i skratiti vreme koje je potrebno da ih dostignete.
Znaćete šta tačno treba da radite, koje kanale da koristite, kojim taktikama i alatima da se služite i kakav sadržaj da kreirate da biste ostvarili cilj.
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
#onama

Prva digitalna agencija u Sremu! Punih 15 godina u dinamičnom svetu marketinga – pišemo i kreiramo sadržaj i brinemo o vašem digitalnom nastupu.

#kontakt

Agencija za marketing New Brand | Braće Kočijašević 21, 22313 Vojka, Srem, Srbija | mob: 060.03.01.315 | fax: 022.23.01.315 | email: office@newbrand.rs

© 2022 New Brand Agency