Content & copywriting

Pouzdan smo partner za vođenje vaših korporativnih blogova, online magazina, pisanje PR i prodajnih tekstova, slogana…

Volimo pisanu reč. Volimo komunikaciju sa vašim kupcima i umetnost balansiranja između njihovih potreba i želja i vaših ciljeva. Nikada priča o vama nije ono što kupce pokreće na akciju – okidač su ideje, inspirativni sadržaji, vredne informacije. 

https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2019/11/copywriting-copy.png
Blog

Poslovni blog je marketinški kanal u koji nikada ne treba da prestanete da ulažete. Želite veću posećenost sajta? Blog! Svaki put kada objavite novi tekst, poslali ste poruku pretraživačima da se na vašem sajtu nešto dešava.

O izboru tema ne morate da brinete, jer mi ćemo ih osmisliti za vas, napisati i uraditi sve što je potrebno da publika i pretraživači prepoznaju kao zanimljivo i vredno čitanja.

Landing page

Pretvoriti posetioce odredišne stranice u kupce, tačnije, navesti ih da preduzmu bilo koju željenu akciju, jedan je od najvećih izazova copywriting-a! Ovo je vrsta teksta sa mnogo pravila koja se moraju ispoštovati da bismo postigli cilj. Ako ste mislili da je copywriting samo dar za lepo pisanje, sa landing stranicom pokazaćemo vam da je mnogo više od toga.

E-book

E-book je popularan i efikasan način dopiranja do ciljne grupe, a u zavisnosti od vaše delatnosti, strategije i poslovnih ciljeva, može biti besplatan – kao način privlačenja novih kupaca i širenja e-mail baze korisnika ili komercijalan – kao još jedan vid zarade.

U oba slučaja možete nam prepustiti, ne samo editovanje i uobličavanje vaših tekstova, nego i strukturu i dizajn knjige.

PR tekstovi

Ali stvarno. Šta je dobar PR tekst? To je onaj tekst za koji smo uvereni da će se svideti novinaru, malo manje uvereni da će se svideti klijentu i sasvim sigurni da ga čitaoci neće doživeti kao reklamu. Zadatak ove vrste teksta je da na suptilan i prirodan način javnosti prenese poruku i u New Brand-u ga pišemo upravo tako.

Slogani

Onih par reči po kojima ljudi treba da vas upamte i prepoznaju nekada je teže napisati nego ceo roman. I slogani poznaju pravila – ne dajte da vas prevari njihova kratka forma. Biti kreativan, zabavan, provokativan ili jednostavno dozvoliti da glavni benefit jasno i glasno govori za vas? Uvek smo u potrazi za pravom merom šta je najbolje, jer: GDE MI PEROM, KUPCI SKOKOM. :)

Content projekti

Osim što kao pisci možemo uzeti učešće u vašim postojećim projektima, možete nam poveriti i kompletnu realizaciju jedinstvenih content projekata kao što su specijalizovani ili tematski online magazini: lifestyle i beauty teme, poslovne teme, zatim teme usmerene samo na žene ili samo na muškarce, roditelje, tinejdžere itd, u zavisnosti od vaše industrije i ciljne grupe sa kojom komunicirate. 

Ako niste sigurni kako bi to trebao da izgleda jedan magazin iza koga bi vaš brend ponosno stao i kakav sadržaj bi uopšte zanimao vašu ciljnu grupu, ne brinite, nije neophodno da imate polaznu ideju, jer mi ćemo za vas osmisliti i isplanirati svaki detalj od početka do kraja i upravljati projektom sve dok vi to budete želeli. Da, nećete imati skoro nikakvih obaveza oko vašeg magazina. Jedina „obaveza“ biće praćenje razvoja projekta, sugestije i, naravno, ako vi to želite, konsultovanje oko tema koje ćemo obrađivati i koje za svaki mesec unapred planiramo. Ili, da budemo precizni: uzimate učešće u projektu u onoj meri u kojoj vi sami želite i procenite da treba. 

#cilj

Projekti ovog tipa rade se na duge staze i za cilj imaju podizanje svesti o brendu, veću zastupljenost na internetu, bolju rangiranost u rezultatima pretraga, kao i jačanje reputacije koje donosi dugoročnu korist brendu i kompaniji. Ako zajedno odredimo najbolju strategiju, ako nam pomognete sa vašim znanjem i iskustvom, mi ćemo ga pretvoriti u priču koja će za vas raditi dugi niz godina. 

https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
#onama

Prva digitalna agencija u Sremu! Punih 16 godina u dinamičnom svetu marketinga – pišemo i kreiramo sadržaj i brinemo o vašem digitalnom nastupu.

#kontakt

Agencija za marketing New Brand | Braće Kočijašević 21, 22313 Vojka, Srem, Srbija | mob: 060.03.01.315 | fax: 022.23.01.315 | email: office@newbrand.rs

© 2023 New Brand Agency