Društvene mreže

U New Brand-u ćete dobiti kompletnu uslugu: od analize i strategije, preko izrade mesečnog plana, kreiranja sadržaja, realizacije raznih vrsta kampanja, pa sve do krizne komunikacije. Sviđa nam se i ideja da nas angažujete kao podršku vašim zaposlenima u upravljanju nalozima.
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2019/11/drustvene-mreze-baner.jpg

Šta radimo?

Definisanje ciljeva

U prvoj fazi razgovaramo o vašim poslovnim ciljevima i definišemo marketinške ciljeve za društvene mreže. Upoznajete nas sa ciljnom grupom, konkurencijom, kao i svim relevantnim podacima koji bi mogli da nam budu korisni pri postavljanju strategije. Šta treba da postignemo prisustvom na društvenim mrežama? Na to pitanje moramo imati odgovor.

Analiza

Sa informacijama koje ste nam dali prelazimo na analizu vaših stranica i profila, kako bismo stekli uvid u sve što ste do sada radili. Ova faza takođe podrazumeva i analizu vaše konkurencije: šta rade dobro, šta ih čini jedinstvenim, kakav pristup oni biraju u komunikaciji sa svojom publikom i koliko su angažovani, gde su „najtanji“ i gde možemo da ih pobedimo lako, a gde ćemo morati da se potrudimo više.

Strategija

Ključni korak! Ako ste u ovom koraku pogrešili, svaki sledeći biće pogrešan. Možete čak imati i lep, kreativan profil, a da rezultati opet izostanu. Ako ne znate šta bi sadržaj koji postavljate trebao da vam donese i kako to da postignete, znači da vam nedostaje strategija.

Pišemo je sažeto i na način da vam bude razumljiva. Strategija je, zapravo, dokument u kome vam izlažemo šta planiramo da radimo kako bismo ostvarili ciljeve, koje vrste sadržaja u tome treba da nam pomognu, u kojoj meri će svaka od njih biti zastupljena, copywriting tehnike, taktike kojima ćemo se služiti itd.

Plan objava

Planiranje objava i njihovog rasporeda u toku svakog meseca je od velike važnosti za dosledno sprovođenje strategije. Iz tog razloga teme objava predlažemo mi, jer smo mi i odgovorni za rezultate. Sugestije i predloge sa vaše strane rado ćemo uvažiti, ako se oni uklapaju u strategiju. U suprotnom, ako mislimo da to nije dovoljno interesantno za publiku ili dobro za vas, to ćemo vam i predočiti.

Sadržaj

Relevantan sadržaj je najjača karika vašeg nastupa na društvenim mrežama i zahteva mnogo maštovitosti da biste zadržali pažnju publike, ali i sluh za njihove potrebe. Sadržaj je sve ono što delite sa njima: slike, tekstovi, animacije, infografika, video… Kada budžet to dozvoljava, najbolje je obezbediti i sopstveni medijski kanal u vidu bloga ili e-magazina, kako korisnike ne biste preusmeravali na druga odredišta. Ovo je najteži, najkreativniji i nama omiljeni deo posla.

Komunikacija

Ne treba da vas brine činjenica da ne radimo kod vas i da nismo upoznati sa vašim poslovanjem, proizvodima ili navikama potrošača sa kojima ćemo komunicirati, jer – učimo brzo. Vaša publika nijednog trenutka neće posumnjati da im se obraćaju „neki ljudi iz agencije“, umesto njihovog omiljenog brenda. Veština komunikacije je naš teren i to radimo profesionalno i sa mnogo ljubavi.

Krizna komunikacija

Zajedno ćemo se pripremiti za sve potencijalne krize i pravovremeno reagovati ukoliko nastupe. Ako ste komunikaciju na društvenim mrežama prepustili zaposlenima, možete nam se obratiti za „priskakanje u pomoć“. Ne zaboravite: odgovor na krizu jedan je od najvažnijih koraka strateške komunikacije.

Reklame

Ono što nas definitivno razlikuje od konkurencije jeste sadržaj koji organskim putem dolazi do publike. Ozbiljni smo kada kažemo da KIDAMO CONTENT :) i tvrdimo da on nosi najveću vrednost, ali ne smemo zanemariti značaj plaćene reklame, naročito na platformama čiji organski rič je odavno „mrtav“.

Naša usluga podrazumeva definisanje vrste kampanje i raspoređivanje planiranog budžeta, nakon čega pristupamo izboru najrelevantnijeg ciljanog auditorijuma, kreiranju optimalnog broja reklama i stalnom monitoringu.

Pisali smo i na blogu šta da očekujete od saradnje kada nam prepustite društvene mreže.

https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
#onama

Prva digitalna agencija u Sremu! Punih 16 godina u dinamičnom svetu marketinga – pišemo i kreiramo sadržaj i brinemo o vašem digitalnom nastupu.

#kontakt

Agencija za marketing New Brand | Braće Kočijašević 21, 22313 Vojka, Srem, Srbija | mob: 060.03.01.315 | fax: 022.23.01.315 | email: office@newbrand.rs

© 2023 New Brand Agency