Content marketing konsalting

Dobar sadržaj je sve! On je vaš prodajni levak i magnet za kupce. Ako ne znate odakle da krenete da biste stvorili content koji će da podigne vaš biznis i prodaju na digitalnim kanalima – krenite od konsaltinga.

jasna urošević new brand

Jasna Urošević

Ako se srećemo prvi put, ja sam Jasna, vlasnica Agencije New Brand – prve digitalne agencije u Sremu – i stručnjakinja za digitalni marketing sa preko 16 godina iskustva. Ovde uvek volim da dodam da su uže ekspertsko polje mog rada copywriting i content writing oblasti, jer je digitalni marketing širok pojam. U ovim oblastima sam kroz dugogodišnju praksu razvijala vlastite tehnike pisanja i tipove sadržaja, radeći na kreiranju content marketing strategije za klijente agencije, ali takođe i sa pozicije glavne urednice digitalnog magazina Preview.rs. Stekla sam vredne uvide u ono što nazivamo esencijom kvalitetnog sadržaja koji publiku pretvara u kupce, pa danas kao konsultant pomažem kompanijama i preduzetnicima da unaprede svoj biznis i prodaju na digitalnim platformama.

Šta radi konsultant za sadržaj?

Kombinuje znanje iz oblasti digitalnog marketinga sa uredničkim i kreativnim veštinama. Dobar konsultant zna kako vaše „grube“ ciljeve da pretvori u zanimljive priče koje će angažovati publiku, i u tu svrhu vam na raspolaganje stavlja svoju ekspertizu.

Kada je vreme za savetovanje?

Kada i pored jasno definisanih poslovnih i marketinških ciljeva ne ostvarujete rezultate, najčešće se radi o pogrešno postavljenoj content marketing strategiji ili potpunom odsustvu iste. Ovo je siguran pokazatelj da je vreme za rad sa konsultantom koji će vam otvoriti nove vidike, ali i ponuditi gotova rešenja spremna za implementaciju.

Vrednosti koje donosi biznisu:

Vrednosti koje
donosi biznisu:

Kroz konsultacije ćete identifikovati šta je to što vas čini jedinstvenim i koji je najbolji način da svoju poruku prenesete publici.
Otkrićete vašeg „idealnog kupca„. To je jedan od preduslova efikasne komunikacije, kreiranja content strategije i upućivanja poruke na pravu adresu.
Dobićete novu perspektivu i svež, objektivan pogled na vašu trenutnu situaciju, ali i mnogo novih ideja, saveta i predloga.
Znaćete tačno šta treba da radite, koje kanale da koristite i kakav sadržaj da kreirate da biste ostvarili cilj. Svaki korak ću vam precizno objasniti.

1 SESIJAPojedinačne konsultacije

Imate konkretna pitanja ili vam je potrebna pomoć samo u određenom segmentu content marketinga? Pojedinačne konsultacije vas mogu dovesti do cilja kroz nekoliko, pa i samo jednu sesiju. Ovo je i savršen način da se inspirišete i „naoružate„ novim idejama.

PAKET / 3 MESECASPEEDUP

Pokrećete biznis ili ga već imate, ali ne i strategiju content marketinga koja daje rezultate? TRI MESECA sam vaša podrška kroz niz konsultacija, preciznih instrukcija, praćenje implementacije strategije, savete za korekciju… Zajedno ćemo ubrzati razvoj vašeg digitalnog poslovanja.

OD IDEJE DO REALIZACIJEProjektni konsalting

Pokrećete content projekat i potrebna vam je stručna podrška? Od samog početka mogu biti uključena u vaš marketing tim koji će raditi na razvoju projekta, sve dok zajedno ne dođemo do najboljeg koncepta i strategije. Od ideje, preko najsitnijih detalja, pa sve do finalnog proizvoda.
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
https://newbrand.rs/wp-content/uploads/2020/07/mali-logo-nb-png-160x160.png
#onama

Prva digitalna agencija u Sremu! Punih 16 godina u dinamičnom svetu marketinga – pišemo i kreiramo sadržaj i brinemo o vašem digitalnom nastupu.

#kontakt

Agencija za marketing New Brand | Braće Kočijašević 21, 22313 Vojka, Srem, Srbija | mob: 060.03.01.315 | fax: 022.23.01.315 | email: office@newbrand.rs

© 2024 New Brand Agency